Blog

 1. Bailey Spiraled XL nu verkrijgbaar!

  Bailey Spiraled XL nu verkrijgbaar!

   

  Ontdek de Imposante 'Spiraled XL' Serie van Bailey Lights

  Bij SameLight blijven we streven naar innovatie en unieke ontwerpen om onze klanten te verbazen en te inspireren. Daarom zijn we verheugd om de nieuwe 'Spiraled XL' serie LED lampen van Bailey Lights aan u te introduceren. Deze nieuwste toevoeging aan het bekende Spiraled® sub merk van Bailey tilt de standaard van grote lampen naar een hoger niveau, speciaal ontworpen voor de professional die zowel functionaliteit als esthetiek waardeert.

  Spiraled XL LED lamp

  Wat maakt de 'Spiraled XL' Serie zo Uniek?

  De 'Spiraled XL' serie is niet zomaar een reeks LED lampen; het is een waar kunstwerk. Het flexibele Spiraled® filament wordt omgeven door een fijne glazen koker die zich als een sierlijke spiraal in de extra grote bulb b

  Lees meer »
 2. Bailey Spiraled Ring nu verkrijgbaar!

  Bailey Spiraled Ring nu verkrijgbaar!

   

  Ontdek de Unieke 'Spiraled Ring' Serie van Bailey Lights

  Bij SameLight zijn we altijd op zoek naar de nieuwste innovaties en unieke ontwerpen om onze klanten te verrassen en te inspireren. Daarom zijn we bijzonder enthousiast om de nieuwe 'Spiraled Ring' serie LED lampen van Bailey Lights aan u voor te stellen. Deze nieuwste toevoeging aan het beroemde Spiraled® sub merk van Bailey is speciaal ontworpen voor de professional die houdt van zowel functionaliteit als esthetiek.

  Spiraled Ring LED lamp

  Wat maakt de 'Spiraled Ring' Serie zo Uniek?

  De 'Spiraled Ring' serie is niet zomaar een verzameling LED lampen; het is een artistiek meesterwerk. Het flexibele Spiraled® filament, dat kenmerkend is voor deze serie, wordt omgeven door een fijne glazen koker. Deze koker loopt v

  Lees meer »
 3. Hoeveel lampen boven een eettafel van 2 meter?

  Verlichting eettafel

  Bij het kiezen van verlichting voor boven je eettafel speelt de grootte van de tafel vaak een belangrijke rol. Goede verlichting maakt niet alleen de maaltijden gezelliger, maar is ook praktisch voor dagelijks gebruik zoals lezen of werken.

  Aantal hanglampen boven een lange eettafel

  Veel mensen met een tafel van 2 meter lang kiezen voor meerdere hanglampen als een mooie oplossing. Meerdere hanglampen zorgen voor een gelijkmatige verdeling van het licht over de hele lengte van de tafel. Afhankelijk van de gewenste sfeer en de intensiteit van het licht kun je kiezen voor twee of drie hanglampen.

  Plaatsing van hanglampen

  Hoeveel lampen je boven een eettafel van 2 meter hangt, wordt vaak bepaald door voorkeur. Bij twee lampen is het aan te raden ze te plaatsen op een derde en twee derde van de tafellengte. Dit creëert een evenwichtige uitstraling. Kies je voor drie lampen, plaats deze dan op 50 cm, 100 cm en 150 cm vanaf de rand van de tafel. Deze opstelling

  Lees meer »
 4. Lamp ophangen zonder boren

  blog lampen ophangen zonder boren

   

  Lees meer »
 5. Lampen zonder snoer toevoegen aan je interieur!

  blog snoerloze lampen

   

   

  Lees meer »
 6. Uitgebreide Gids over Lumen en de Ideale Verlichting voor Elke Ruimte

  Uitgebreide Gids over Lumen en de Ideale Verlichting voor Elke Ruimte

  Uitgebreide gids over lumen en de ideale verlichting voor elke ruimte

  Welkom bij onze uitgebreide gids over lumen en hoe deze het beste te verdelen zijn per gebied in uw leefruimte. In dit artikel geven we u alle informatie die u nodig heeft om uw huis optimaal te verlichten, van de keuken tot de slaapkamer en van de woonkamer tot de werkplek.

  Wat zijn lumen?

  Lumen is de eenheid die gebruikt wordt om de hoeveelheid licht die een lamp uitstraalt aan te duiden. Het geeft de lichtopbrengst of lichtsterkte van een lamp weer. Hoe hoger het aantal lumen, hoe meer licht de lamp geeft. Dit is essentieel om te weten wanneer we er achter willen komen hoeveel lumen er nodig zijn voor specifieke ruimtes in uw huis.

  Lumen per Ruimte

  Bij het inrichten van een huis is het dus cruciaal om aandacht te besteden aan de verlichting in elke kamer. Het aantal Lumen per ruimte speelt een sleutelrol

  Lees meer »
 7. Welke verschillende soorten lampen zijn er?

  blog soorten lampen

   

   

  Lees meer »
 8. Welke lampen in mijn auto plaatsen?

  welke autolampen

   

  Lees meer »
 9. Toilet verlichting ideeën op een rij

  blog toilet verlichting idee

   

   

  Lees meer »
 10. LED lamp dimmen

  blog led lamp dimmen

   

   

  Lees meer »
Page