Ontdek de Unieke 'Spiraled Ring' Serie van Bailey Lights

Bij SameLight zijn we altijd op zoek naar de nieuwste innovaties en unieke ontwerpen om onze klanten te verrassen en te inspireren. Daarom zijn we bijzonder enthousiast om de nieuwe 'Spiraled Ring' serie LED lampen van Bailey Lights aan u voor te stellen. Deze nieuwste toevoeging aan het beroemde Spiraled® sub merk van Bailey is speciaal ontworpen voor de professional die houdt van zowel functionaliteit als esthetiek.

Spiraled Ring LED lamp

Wat maakt de 'Spiraled Ring' Serie zo Uniek?

De 'Spiraled Ring' serie is niet zomaar een verzameling LED lampen; het is een artistiek meesterwerk. Het flexibele Spiraled® filament, dat kenmerkend is voor deze serie, wordt omgeven door een fijne glazen koker. Deze koker loopt van de ene kant van de lampvoet door de bulb heen en komt uit aan de andere kant. Dit zorgt voor een fascinerend lichtspel dat de aandacht trekt en elke ruimte transformeert.

De lampen in deze serie hebben een unieke vormgeving. Ze zijn verkrijgbaar in ovale en ronde glasvormen die vanuit verschillende hoeken verschillende vormen aannemen. Van de voorkant gezien lijken ze rond, maar van de zijkant tonen ze hun bijzondere ovale contouren. Dit maakt de 'Spiraled Ring' serie niet alleen functioneel, maar ook een bijzonder decoratief element in elk interieur.

Warm, Dimbaar Licht voor de Perfecte Sfeer

Een ander opvallend kenmerk van de 'Spiraled Ring' serie is het warme licht van 1800K dat deze lampen uitstralen. Dit warme licht creëert een gezellige en uitnodigende sfeer in elke ruimte. Bovendien zijn deze lampen dimbaar, waardoor u de lichtintensiteit kunt aanpassen aan uw behoeften en de gewenste ambiance kunt creëren.

Specificaties van de 'Spiraled Ring' Serie

De 'Spiraled Ring' serie bestaat uit drie verschillende modellen, elk met zijn eigen unieke specificaties:

  • Artikel 146213: SPIRALED Ring G130 E27 DIM 4W 170lm 818 Gold
  • Artikel 146214: SPIRALED Ring G188 E27 DIM 4W 170lm 818 Gold
  • Artikel 146215: SPIRALED Ring O100 E27 DIM 4W 170lm 818 Gold

Deze lampen hebben allemaal een vermogen van 4W en bieden een lichtopbrengst van 170 lumen. De gouden kleur van het glas geeft een extra touch van elegantie en luxe aan uw interieur.

Voeg de 'Spiraled Ring' Serie toe aan uw Interieur

Of u nu een professional bent die op zoek is naar hoogwaardige en decoratieve lichtoplossingen, of een liefhebber van uniek design, de 'Spiraled Ring' serie van Bailey Lights biedt iets speciaals voor iedereen. Ontdek deze prachtige lampen op onze website en voeg een vleugje kunst en warmte toe aan uw ruimte.

Bezoek de productpagina's voor meer informatie en om uw favoriete model te bestellen:

Wij kijken ernaar uit om deze prachtige nieuwe serie aan u te presenteren en u te helpen de perfecte verlichting voor uw interieur te vinden!

 

Spiraled Ring LED lampen