Ontdek de Imposante 'Spiraled XL' Serie van Bailey Lights

Bij SameLight blijven we streven naar innovatie en unieke ontwerpen om onze klanten te verbazen en te inspireren. Daarom zijn we verheugd om de nieuwe 'Spiraled XL' serie LED lampen van Bailey Lights aan u te introduceren. Deze nieuwste toevoeging aan het bekende Spiraled® sub merk van Bailey tilt de standaard van grote lampen naar een hoger niveau, speciaal ontworpen voor de professional die zowel functionaliteit als esthetiek waardeert.

Spiraled XL LED lamp

Wat maakt de 'Spiraled XL' Serie zo Uniek?

De 'Spiraled XL' serie is niet zomaar een reeks LED lampen; het is een waar kunstwerk. Het flexibele Spiraled® filament wordt omgeven door een fijne glazen koker die zich als een sierlijke spiraal in de extra grote bulb bevindt. Deze extra large (XL) lichtbronnen zijn al langer populair, maar nu zijn ze eindelijk ook beschikbaar in de kenmerkende Spiraled® versie voor de professional.

Deze lampen creëren een fascinerend lichtspel en zijn ontworpen om op te vallen en indruk te maken. Hun unieke, grote formaat maakt ze ideaal voor ruimtes waar je een statement wilt maken.

Warm, Dimbaar Licht voor de Perfecte Sfeer

Net als de andere Spiraled® series, biedt de 'Spiraled XL' serie een warm licht van 1800K. Dit zorgt voor een gezellige en uitnodigende sfeer in elke ruimte. Bovendien zijn deze lampen dimbaar met de juiste dimmer, waardoor u de lichtintensiteit kunt aanpassen aan uw specifieke behoeften en de gewenste ambiance kunt creëren.

Specificaties van de 'Spiraled XL' Serie

De 'Spiraled XL' serie bestaat uit drie indrukwekkende modellen, elk met hun eigen unieke specificaties:

  • Artikel 146218: Bailey Spiraled XL A165 E27 DIM 4.9W 200lm 1800K Goud Dimbaar 168x303mm
  • Artikel 146217: Bailey Spiraled XL G200 E27 DIM 4.9W 200lm 1800K Goud Dimbaar 200x241mm
  • Artikel 146216: Bailey Spiraled XL G125 E27 DIM 4.9W 200lm 1800K Goud Dimbaar 125x164mm

Deze lampen hebben allemaal een vermogen van 4.9W en bieden een lichtopbrengst van 200 lumen. De gouden kleur van het glas geeft een extra touch van elegantie en luxe aan uw interieur.

Voeg de 'Spiraled XL' Serie toe aan uw Interieur

Of u nu een professional bent die op zoek is naar hoogwaardige en decoratieve lichtoplossingen, of een liefhebber van uniek design, de 'Spiraled XL' serie van Bailey Lights biedt iets speciaals voor iedereen. Ontdek deze prachtige lampen op onze website en voeg een vleugje kunst en warmte toe aan uw ruimte.

Bezoek de productpagina's voor meer informatie en om uw favoriete model te bestellen:

Wij kijken ernaar uit om deze prachtige nieuwe serie aan u te presenteren en u te helpen de perfecte verlichting voor uw interieur te vinden!

 

Spiraled XL LED lampen