Previous product Next product

Calex Spatwaterdichte wandcontactdoos NL timer 24uur

SKU
965168

Calex waterdichte IP44 wandcontactdoos timer 24 uur op blister. Alleen via de timer te bedienen, er zit geen schakelaar op voor directe bediening. Alleen voor de Nederlandse markt vanwege de randaarde.

  • Er zijn 14 stuks! op voorraad.
Maandag t/m vrijdag voor 15.00 uur besteld, morgen bij u in huis. Vrijdag na 15.00 uur besteld, dinsdag bij u in huis.
€8,50 Incl. BTW
€7,02 Excl. BTW

Calex Spatwaterdichte wandcontactdoos NL timer 24uur

More Information
Fabrikant Calex
Voltage 220-240V
Totale lengte in mm 160
Hoogte in mm 90
Breedte in mm 75
EAN 8712879115588
Type bescherming IP44 (Spatwaterdicht)
Energielabel oud nvt
Naam Calex waterdichte IP44 wcd timer 24H
EOC 965168

Calex waterdichte IP44 wandcontactdoos timer 24 uur op blister. Alleen voor de Nederlandse markt vanwege de randaarde.

Handleiding instellen van de Calex IP44 wandcontactdoos met timer: 

Tijd instellen

De tijdklok moet op de juiste tijd worden ingesteld. Draai de ring naar rechts, zodat de juiste tijd tegenover de pijl staat. Zodra de tijdklok in een contactdoos is gestoken begint de ring te draaien en kan de juiste tijd steeds tegenover de pijl worden afgelezen. De ring draait in 24 uur een keer helemaal rond. De tijdklok loopt niet verder als deze uit de contactdoos wordt gehaald. Als de tijdklok daarna weer moet worden gebruikt moet de tijd dus opnieuw worden ingesteld. 

Schakelprogramma instellen

Met behulp van de segmenten onder de ring kan de gewenste inschakeltijd worden ingesteld. Druk de segmenten voor de tijd waarin u de lampen wilt inschakelen voorzichtig in. Bijvoorbeeld: De verlichting moet om 20:00 uur worden ingeschakeld en om 22:00 uur weer worden uitgeschakeld. Druk dan de segmenten tussen de cijfers 20 en 22 in. Op deze manier kunnen meerdere inschakeltijden tegelijkertijd worden ingesteld.

Apparaat aansluiten

Controleer of de tijdklok op de juiste tijd is ingesteld en steek deze vervolgens in de contactdoos. Steek de stekker van het apparaat (b.v. lamp) dat moet worden ingeschakeld in de tijdklok. Controleer of aan de kabel van het apparaat nog een schakelaar is bevestigd en of het apparaat is ingeschakeld.

Fout in de bijgesloten handleiding

In de handleiding bij punt 4. staat dat er een manier is om het schakelprogramma te overbruggen middels een schakelaar. Dat is niet correct. Dit product bevat geen schakelaar en werkt alleen middels de timer.

stickyImg
Calex Spatwaterdichte wandcontactdoos NL timer 24uur